Hvilket CMS system skal jeg vælge

Vælg det rigtige CMS system, for du skifter formentlig ikke forløbeligt igen


Det rigtige CMS system

Grunden til at jeg gerne vil rette fokus på at vælge det rigtige cms system er fordi du formentlig ikke gider skifte til nyt hver uge, så når du først har valgt et så skal du kunne bruge det og være glad for det.

Jeg vil i denne guide helt klart anbefale dig at kigge på samme system som denne hjemmeside er lavet via. Men mere om det senere, først skal vi lige kigge på hvad mit behov er.

Da denne guide er henvendt mod dem som ikke selv kan kode, eller har mange penge at smide efter deres hjemmeside så indsnævrer det udvalget en del, for i min guide her er følgende ting vigtige.

  1. Hjemmesiden skal være responsive (Læs mere om hvad en responsive hjememside er).
  2. Hjemmesiden skal blive flot og præsentabel, altså ikke en som ligner den er designet for 10 år siden.
  3. Den skal være billig, men med god support og drift så man kan få hjælp hvis der er noget som driller.
  4. CMS systemet skal være let og hurtigt at arbejde med, og så vil jeg gerne kunne rette på hjemmesiden med min ipad. (Forbavsende få CMS systemer understøtter dette 100%)

Du vil sikkert have andre krav men for mig var disse de vigtigste.


Hvilke CMS systemer er der at vælge mellem

Da jeg havde undersøgt alle de forskellige udbydere af hjemmesider så fandt jeg frem til at jeg ønskede at bruge nemmehjemmesider.dk, grunden til at valget faldt på deres cms system var at jeg her fik en responsive hjemmeside som jeg synes er flot, jeg kunne redigere hjemmeside med min ipad og så synes jeg prisen var god. 

Før valget faldt på deres system, som denne hjemmeside faktisk også er lavet med, så kiggede jeg også på 123hjemmeside, e-hjemmeside og wix. Fælles for alle dem var at de bare ikke helt opfyldte lige så mange af mine krav til en hjemmeside som nemmehjemmesider gør.

Jeg vil helt klart anbefale at du selv tjekker forskellige udbydere ud inden du bestemmer dig, men informationen på denne side er baseret på mine erfaringer og her er det nemmehjemmesider der er cms systemet der bruges.